Site logo
Site logo
myExtraContent1
myExtraContent5

Site logo
Sa Macintoshem i njegovim operativnim sistemima se na ovaj ili onaj način družimo skoro četvrt veka. Prošli smo sve tamo negde od Systema 6.0.4, preko Systema 7, pa 7.1 i 7.1 Pro, do Snow Leoparda i iOS-a. Umrežavali smo Macove i PC-e još početkom devedesetih godina prošlog veka. Umrežavali smo Macove i pre toga.


Danas dizajniramo, implementiramo, instaliramo i održavamo informacione sistem zasnovane na Mac OS X operativnom sistemu i njegovoj serverskoj varijanti Mac OS X Server.
Pasted Graphic 1
U međuvremenu smo se sertifikovali i postali Apple Certified System Administrator, a od januara 2012. smo položili prvi od ispita za Mac OS X 10.7 Lion.

Pasted Graphic 1
Trenutno uporno radimo na tome kako uspešno objediniti Final Cut Server na Mac OS X Serveru sa tzv. third party informacionim sistemima.

Ukoliko vas interesuju usluge koje nudimo u vezi sa održavanjem informacionih sistema, pošaljite nam email sa upitom. Molimo vas da prethodno imate u vidu da:

◊ Ne održavamo Windows mašine niti planiramo da ih ikada održavamo (ukoliko imate poneki PC u vašoj mreži Macova, pomoći ćemo vam da koristite mail, internet na njemu i pomoći ćemo vam da delite fajlove u smislu povezivanja na Mac OS X Server, ali za sve više od toga ćete morati da angažujete nekog drugog za taj deo posla)

◊ Ne uzimamo u obzir mreže gde nema barem pet Macintosha

Ukoliko se opredelite za nas, moći ćete da birate da li želite da dolazimo do vas jednom nedeljno, po potrebi, da li želite da vaš server po instalaciji podešavamo i doterujemo samo preko interneta, a ne i fizičkim prisustvom. Sve je to podložno dogovoru.
myExtraContent7
myExtraContent8